top of page
210b30b5-5c2d-4d19-a0f2-25f7a78169a9.JPG

Net zo aards als verheven

Ik maak hedendaagse en minimalistische beelden waarmee ik rust, kracht en blijdschap schep.

Balans voor de wereld en voor mijzelf. Ogenschijnlijke eenvoud, die zijn magie niet verliest.

Ik zoek naar vormen die voor mijn gevoel kloppen. Vormen die net zo aards als verheven zijn. 

Ik geef mijn beelden namen, een titel werkt voor mij beperkend. Een naam komt uit je onderbewustzijn en is bijna altijd passend. Die voel je, maar kun je niet klinisch ontleden. Met alles in mijn leven merk ik dat mijn onderbewustzijn en de symboliek die daarmee samenhangt een grote rol speelt.

Iets anders dat vaak naar voren komt in mijn ontwerpen, is een mannelijke energie die zich wil manifesteren. Een energie die staat voor mijn eigen ding doen, me kunnen focussen, iets neerzetten in de wereld en een gezonde eigenwaarde hebben zonder daarvoor perfect te moeten zijn… Dit werkt voor mij heel bevrijdend en geeft me veel plezier. Door beelden te maken zijn mijn mannelijke- en vrouwelijke kanten in balans. Dat maakt van mij een compleet mens.

 

Omdat ik zelf -anders- ben, weet ik als geen ander hoe het is om er niet bij te horen en ook hoe waardevol het is om de vrijheid te voelen die ervoor nodig is om op een bepaald punt ook die vrijheid te nemen, om je gelijkwaardig te voelen, zónder daarvoor gelijkaardig te hoeven zijn. Onderdrukking van ras, gender, geloof, seksualiteit, emoties… daar krijg je als mens en maatschappij onevenredig veel problematiek voor terug. Dus als ik, naast balans, érgens een lans voor wil breken, dan is het wel voor vrijheid en gelijkwaardigheid.

Lopende en komende exposities:

NAJAAR 2023:

DE ONTHULLING VAN MIJN NIEUWE KUNSTPROJECT :-)))

Voor verkoop (los van de exposities); neem contact op met mij via mail, social media of telefoon.

U bent van harte welkom in mijn atelier aan huis in Alkmaar, Noord-Holland. Ik maak een lekkere kop koffie, laat u vrijblijvend alles zien, vertel over mijn werk en leven en ben benieuwd naar wie u bent!

Of link met mij via een klik op een van de social media icoontjes! 

bottom of page