top of page
c7f1e2ad-fc5f-4481-8347-341d41b0bc34.JPG

De Cock Collection

  • Mijn mannelijke kant

 

Met mijn Cock Collection wil ik mijn mannelijke kant vieren die samen met mijn kunst volledig tot ontwikkeling en uitdrukking komt. 

 

Zoals mijn hele persoonlijkheid uit dualiteiten bestaat, voel ik me heel vrouwelijk en heel mannelijk tegelijk. 

 

Toen mijn kinderen klein waren, stond vooral mijn vrouwelijke kant op de voorgrond. Dat gaf een enorme vervulling, verdieping en warmte. 

Het hebben van de dynamiek van een gezin en je kinderen helpen zich te ontwikkelen is een gelukzalige uitdaging. Het was een droom waar ik als vrouw veel in kwijt kon, maar het slokte mijn eigen ruimte ook op. Nu mijn kinderen uitvliegen, doe ik dat ook. 

 

Mijn eigen ding doen, me kunnen focussen, iets neerzetten in de wereld en een gezonde eigenwaarde hebben zonder daarvoor perfect te moeten zijn… Dit is een meer mannelijke energie die voor mij heel bevrijdend werkt en me veel plezier geeft. Grappig dat ik achteraf steeds ontdek dat ik in elke creatie óók per ongeluk een vrouwelijk aspect heb verwerkt, wat voor mij bevestigt dat je de waarheid nooit kunt los kunt zien van zijn specifieke context.

 

Mijn mannelijke- en vrouwelijke kant zijn hiermee in balans. Dat maakt van mij een compleet mens.

  • Pleidooi voor vrijheid

 

Naast dit belangrijke aspect, vervult me een ander onderwerp met passie: vrijheid. De vrijheid om te zijn wie je bent. Gelijkwaardig zijn, zónder daarvoor gelijkaardig te hoeven zijn. Ik hou van diversiteit.

 

Ik ben enorm dankbaar voor het klimaat in het land waar ik woon, waarin we veel vrijheid hebben. De ruimte om je ware zelf te ontdekken en zo je optimale geluks- en functioneringsniveau te vinden. Onderdrukking van ras, gender, geloof, seksualiteit, emoties en diversiteit… dat is niet slim. Daar krijg je als mens en maatschappij onevenredig veel problematiek voor terug. De ellende die daaruit voortkomt is enorm pijnlijk en onrechtvaardig. Ja, als ik érgens een lans voor wil breken dan is het wel voor vrijheid.

 

Dus, ik maak met het grootste plezier een Cock Collection als dat mij dient, en ben dankbaar dat ik dat in vrijheid mag doen en delen. Dat gun ik iedereen.

KLIK OP EEN FOTO VOOR ALLE FOTO'S EN INFORMATIE VAN HET DESBETREFFENDE BEELD.

bottom of page